Om Oss

Full service, trygghet & goda råd.

Arken Zoo

Arken Zoo grundades 1987 och har alltså över 30 års erfarenhet i branschen. Därför kan du alltid vara säker på att vi erbjuder det bästa till dig och ditt husdjur.

Det är viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss. Genom rätt kunskap och bra service kan du lita på att du får det du förväntar dig av oss. Du är alltid varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundservice om du har frågor eller behöver rådgivning.

I flera av våra butiker hittar du Trimmis och/eller Vettris. Trimmis är Nordens största hundfrisörkedja. I Trimmis salonger får ditt husdjur en underbar spa-upplevelse. Duktiga hundfrisörer erbjuder trimning, klippning, bad, kloklippning och utredning av tovor.

Vettris är en kedja av veterinärkliniker med engagerad personal i moderna, trivsamma lokaler. Klinikerna erbjuder allt från rådgivning till vaccinationer, medicinska behandlingar och kirurgi.

Ett härligt butiksbesök i din djuraffär Stockholm
Vårt mål är att det ska vara roligt för dig som kund att besöka Arken Zoo. Våra medarbetare har spetskompetenser inom olika områden och brinner för att få dela sin kunskap med dig. Tveka inte att ställa frågor om du undrar något. För att stärka banden med dig som kund och mellan dig och ditt husdjur arrangerar vi både lokala och rikstäckande event, t ex. hundpromenader och valpträffar. 

Välkommen till Arken Zoo. Vi älskar djur.

Bild från en butik Arken Zoo

Kontakt

 Inedalsgatan 5, 11233 Stockholm

 

 

08-625 10 11

Love this Arken zoo. Able to buy poodle food here by royal canin and friendly staff

Melissa Mayes - 19/09/2019

All what you need for your pet and a friendly staff to go wit it!

Mattias Ek - 19/09/2019

Ring oss idag: 08 - 625 10 11